tirsdag 20. januar 2015

 Kattene

Det er Januar - og neste to år siden jeg oppdaterte bloggen.  Mye har skjedd på kattefronten.  Frida og Stratos har vandret til de evige jaktmarker. Trist, men det er nå engang slik at kattene ikke lever så lenge som oss.  Heldigvis har jeg beholdt en datter av Frida.  Hun ligner sin mor i gemytt men ikke i farge - hun er helt sort.

Vi har også anskaffet oss en Ocikatt.  Ei fantastisk jente som heter Elsy.  Hun fungerer på en måte som treningsleder for britene.

Sally er drektig igjen og har termin den første mars.

Nok om kattene ;)

Røykeslutt

På slutten av fjoråret bestemte jeg meg for å slutte og røyke vanlige sigaretter.  I stedet har jeg valgt å gå over til elektroniske sigaretter.  For meg har dette fungert aldeles utmerket.   Jeg har valgt Dansmoke som leverandør - praktisk å få filtre med nikotin i posten med jevne mellomrom.

Jeg må innrømme at jeg bevilger meg en pakke sigaretter i ny og ne, men å gå ned fra en pakke om dagen til en pakke hver andre uke er vel ikke så verst?

Nyttårsforsett

Nei, det var ikke røykeslutt som var mitt nyttårsforsett, men å ha et år uten å kjøpe nye klær (undertøy og strømper unntatt).  Skal jeg handle noe, må det bli hos Fretex.  Ellers får jeg sy selv.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar